نشست بانوان فرهیخته شهرستان ورامین با حضور معصومه رضایی، بخشدار مرکزی، و حجتالاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، صبح چهارشنبه ۱۴ آبان در حوزه علمیه خواهران «کوثر» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان ورامین، در این گردهمایی که به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد، معصومه رضایی، بخشدار مرکزی ورامین، ضمن گرامیداشت مقام والای حضرت زهرا (س) بیان کرد: در وصف آن بانوی بزرگ همان عبارت «امابیها» بس است. در مورد حضرت زهرا (س) اغلب به ابعاد فردی شخصیت ایشان پرداخته شده و توجه کافی به نقش سیاسی و اجتماعی این بانوی بزرگوار صورت نگرفته است.
رضایی در ادامه با اشاره به پرورش حضرت زینب (س) در دامان حضرت زهرا (س) گفت: در دامان حضرت زهرا بانویی شایسته و تأثیرگذار چون حضرت زینب پرورش یافت که ادامهدهنده راه حقطلبی بود و همین هم مهر اثبات دیگری بر جامعیت شخصیتی حضرت فاطمه (س) بود.
بخشدار مرکزی ورامین همچنین با تأکید بر لزوم بازنگری در نگاه جامعه نسبت به زنان خاطرنشان کرد: در دورهای هستیم که باید تصورات و باورها درباره توانمندیهای زنان در جامعه اصلاح شود. در زمینه فعالیتهای فرهنگی زنان در روستاها کمتر کار شده است و من از بانوان فرهیخته دعوت میکنم هر طرح و پیشنهادی در این زمینه دارند به بخشداری ارائه کنند.