جلسه پیشگیری از آنفولانزای حاد پرندگان در شهرستان ورامین برگزار شد
ه گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ورامین ،جلسه پیشگیری از آنفولانزای حاد پرندگان در شهرستان ورامین به ریاست مجید درویشی سرپرست فرمانداری شهرستان و با حضور ادارات و نهاد ها برگزار شد . مجید درویشی گفت : همهی دستگاه ها و نهاد ها از جمله بخشداری ها و دهیاری ها شهرداری ها ادارت صمت،نیروی انتظامی جهادکشاورزی بهداشت و درمان و دامپزشکی باید برای مقابله با این بیماری آمادگی های کامل داشته باشند .
درویشی گفت :شهرداری و وبخشداری ها باید اطلاع رسانی لازم و عمومی در خصوص پیشگیری وقوع بیماری آنفولانزای حاد پرندگان انجام دهند .
سرپرست فرمانداری ورامین با اشاره به تشدید نظارت ها گفت :باید ادارات و دستگاه های مرتبط با تشدید نظارت در مراکز عرضه فرآورده های خام طیور با هماهنگی با دستگاه قضایی با متخلفان برخورد لازم را نماید .


