يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 22 اسفند 1400
کد 6027

فرماندار ورامین :

قدم در مسیر شهدا شرط عاقبت بخیری

مراسم بزرگداشت روز شهدا با حضور فرماندار ورامین برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ورامین،به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی (ره) مجید درویشی فرماندار ورامین به همراه زاهدی بخشدار مرکزی ،حجت الاسلام و المسلمین قدوسی امام جمعه موقت شهرستان ،شهردار و اعضای شورای شهر ورامین در اداره بنیاد شهید شهرستان  ورامین حضور یافت .
مجید درویشی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و بزرگداشت یاد و خاطر شهدای دشت ورامین گفت :22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی(ره) می باشد که  یکی از ارزشمند ترین نهاد ها در سطح کشور  می‌باشد و عزیزان مشغول در این جایگاه باید قدر جایگاهی که قرار گرفتند را  بدانند .
وی افزود :خدمت  به خانواده شهدا و ایثارگران که از عزیز ترین افراد خود در راه خدا گذشتند دارای جایگاه رفیعی است .
فرماندار ورامین با تاکید بر لزوم توجه و  تکریم خانواده شهدا اظهار داشت :سیره رهبر معظم انقلاب   و شخصیت بی نظیری مثل شهید حاج قاسم سلیمانی، علی رغم همه‌ی مسئولیت های خطیر داخلی و بین المللی توجه به خانواده شهدا و ایثارگران بوده است و این امر را همیشه در اولویت کاری خود قرار می دادند و این سیره باید یک الگوی بسیار زیبا  و فراگیر برای همه‌ی مسئولین  باشد .
مجید درویشی گفت :اگر به دنبال عاقبت به خیری هستم باید در مسیر شهدا قدم برداریم .
فرماندار ورامین  با اشاره به وظایف بنیاد شهید  گفت : مجموعه بنیاد شهید ضمن توجه به رفع نیاز های معیشتی و خدماتی خانواده‌های شهدا و ایثارگران،  باید توجه ویژه ای به حوزه محتوایی و الگو سازی شهدا شهرستان ورامین بپردازد .
وی افزود :همه‌ی شهدای شهرستان ورامین قابلیت الگو شدن برای جوانان را دارند  و باید با  حمایت از ظرفیت های رسانه ای و نویسندگی موجود مثل حاج رحیم مخدومی برای شناخت این ذخایر ارزشمند به عموم جامعه تلاش کرد .
فرماندار ورامین افزود :با ازدست دادن هر یک از  پدران و مادران و همسران شهدا  یک منبع عظیم  از خاطرات شفاهی فرهنگ ایثار و شهادت از بین می رود و با استفاده از  همه ظرفیت ها باید در ثبت و حفظ  خاطرات این گنجینه معنوی برای آیندگان کوشا باشیم .

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 22 اسفند 1400
  • ساعت 11
  • توسط آقای ارشاد سرابی /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 1
Aa