ستاد پیشگیری ،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان ورامین به ریاست فرماندار تشکیل جلسه داد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین ، جلسه ستاد پیشگیری ،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران به ریاست مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور محمدی معاونت امور فنی و عمرانی ،فیروزی معاونت برنامهریزی و توسعه ،مرادی بخشدار جوادآباد ،زاهدی بخشدار مرکزی و روسای ادارات و نهاد ها برگزارشد .
مجید درویشی در این جلسه گفت : همهی دستگاه های خدمات رسان و شهرداری در آماده باش کامل قرار داشته باشند و تمهیدات لازم را پیش بینی نمایند .
وی افزود : اولویت برنامه ریزی ها می بایست جهت آرامش مردم باشد و این آرامش باید در اولویت همه ی دستگاه ها باشد .
معاون استاندار تهران در پایان گفت : تعطیلی دستگاه های اجرایی دولتی و نیز خصوصی جهت کمک به هموطنان در مناطق دیگر کشور و قطع نشدن شبکه گاز رسانی میباشد و از همهی مردم درخواست داریم که با همکاری و همیاری و مدیریت انرژی در همهی سطوح در این شرایط هموطنان خود را یاری دهند .