شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 21 اسفند 1401
کد 6290

موضوعات فرهنگی اجتماعی برای سال ۱۴۰۲ سرلوحه کار مجموعه شهرستان خواهد بود.

آخرین جلسه شورای دهیاران بخش مرکزی ورامین به ریاست فرماندار ویژه ورامین برگزار شد / فرماندار ویژه‌ شهرستان ورامین گفت : موضوعات فرهنگی اجتماعی برای سال ۱۴۰۲ سرلوحه کار مجموعه شهرستان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ورامین ؛ آخرین جلسه شورای دهیاران بخش مرکزی به ریاست مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور سید محمد زاهدی بخشدار مرکزی ، معاونین بخشداری و دهیاران روستا های تابعه در سالن جلسات بخشداری مرکزی برگزار شد.
 
مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین در این جلسه اظهار کرد : اقدامات صورت گرفته در سال جاری در بخش مرکزی به نسبت سال های گذشته چشم گیر و قابل توجه بوده است که تمام تلاش بر این است روند ادامه داشته باشد‌.
 
وی افزود : برای حل مشکلات بزرگ نیاز به زمان میان مدت و طولانی است که با توجه به اقدامات و فعالیت های ترسیم شده برای آینده ، پیشرفت و توسعه قابل توجه ای را برای بخش مرکزی خواهیم داشت.
 
معاون استاندار تهران در ادامه با اشاره به توجه به موضوعات فرهنگی برای سال آینده خاطر نشان کرد : علاوه بر توسعه زیرساخت ها و توجه به موضوعات عمرانی ، پیگیری موضوعات و توجه به این امر نیز باید سرلوحه کار دهیاران باشد.
 
درویشی در پایان نظارت بر ساخت و ساز های غیر مجاز را یکی از وظایف دهیاران دانست و تصریح کرد : یکی از وظایف مهم و خطیر دهیاران در نوروز و ایام تعطیلات ، نظارت بر ساخت و ساز های غیر مجاز است که باید دهیاران توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 21 اسفند 1401
  • ساعت 13
  • توسط آقای ارشاد سرابی /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 8
Aa