شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1402
کد 6322

اعزام ۴ هزار نفر از شهرستان ورامین در مراسم ارتحال امام خمینی (ره)

فرماندار ویژه‌ ورامین از اعزام ۴ هزار نفر از شهرستان ورامین برای حضور در مراسم ارتحال ۱۴ خرداد امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین ،جلسه هماهنگی اجرایی مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت خمینی ره شهرستان ورامین به ریاست مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور حجت الاسلام والمسلمین طزری امام جمعه خیرآباد،سرهنگ امینی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه امام حسین علیه السلام ورامین ،فخاری معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی ،زاهدی بخشدار مرکزی ،مرادی بخشدار جوادآباد و دیگر روسای ادارات و نهادهای برگزارشد .
 
مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین در این جلسه گفت : مقدمات اعزام ۴۰۰۰ نفر از مشتاقان حضرت امام خمینی در شهرستان ورامین با کمک گروه های مردمی و نهاد ها مهیا می شود .
 
وی افزود : ضرورت شناخت شخصیت حضرت امام خمینی و استفاده از این ظرفیت عظیم برای معرفی به نسل جوان می‌تواند خیلی از گره های ذهنی آنها را برطرف کند.
 
فرماندار ویژه شهرستان ورامین در پایان گفت : ضرورت برنامه ریزی دقیق و درست در زمینه اعزام زائران و استفاده از ظرفیت های مردمی در ارائه خدمات از موضوعات مهمی است که باید دستگاه و نهاد ها در بهره برده بهتر مردم شریف شهرستان ورامین از این مراسم معنوی در نظر گرفته شود
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 19 ارديبهشت 1402
  • ساعت 10
  • توسط آقای ارشاد سرابی /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 3
Aa