جلسه شورای ترافیک و حمل نقل شهرستان ورامین برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین ،روز سه شنبه ۹ آبانماه جلسه شورای ترافیک و حمل و نقل شهرستان ورامین به ریاست مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور سید محمد زاهدی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی و دیگر روسای ادارت ها و نهاد ها در محل فرمانداری ویژه شهرستان ورامین برگزار شد .
مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین در این جلسه گفت : برنامه اختصاص سهمیه سوخت گازوئیل به جایگاه ها سطح شهر باید ساماندهی شود و باید همه جایگاه ها طبق ساعات اعلامی سهمیه سوخت خود را تحویل ناوگان حمل ونقل بدهد .
وی افزود : جهت جلوگیری از قاچاق سوخت ،نصب دستگاه پیمایش (سیپاد ) بر روی تمامی ناوگان حمل و نقل عمومی الزامی است و رانندگانی که این سامانه را بر روی خودرو خود وصل نکنند در تحویل سهمیه سوخت خود دچار مشکل میشوند و باید هرچه سریعتر به نصب این سامانه اقدام نمایند .
معاون استاندار تهران اظهار کرد : سازمان حمل نقل و ترافیک شهرداری ورامین موظف است در ساماندهی خطوط تاکسیرانی به ویژه خط ورامین به مترو شهرری نظارت دقیق داشته باشد .
درویشی در پایان گفت : نرخ کرایه سرویس مدارس باید بر اساس مصوبات پرداخت شود و دستگاه های متولی با تخلفات صورت پذیرفته برخورد قاطع کنند.