پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 13 آذر 1402
کد 6497

استاندار تهران:

لزوم تهیه طرح چشم انداز ۲۰ ساله استقرار جمعیت در استان تهران

جلسه شورای مسکن استان تهران به میزبانی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین برگزار شد.
روز یکشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲ جلسه شورای مسکن استان تهران به ریاست علیرضا فخاری استاندار تهران و با حضور مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین ،میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از فرمانداران و مدیران کل استان تهران در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان ورامین برگزار شد .
 
علیرضا فخاری استاندار تهران در این جلسه گفت :۴۰۰ هزار تعهد ساخت مسکن در طرح ملی مسکن در استان تهران توسط دستگاه های مربوطه باید اجرایی شود .
وی افزود :باید طرح چشم انداز ۲۰ ساله جهت استقرار جمعیت در سطح استان تهران تدوین شود .
 
استان تهران با اشاره به روند ساخت مسکن در استان تهران تاکید کرد :در حوزه ساخت مسکن باید مدیران تلاش مضاعف و کار جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهند و یکی از موضوعاتی که در ساخت مسکن می‌توان موثر باشد اجرای طرح باز آفرینی بافت فرسوده در سطح شهرهای استان تهران می باشد .
 
علیرضا فخاری در پایان گفت :توجه ویژه ای به قانون جوانی جمعیت باید در حوزه مسکن از سوی همه دستگاه های متولی صورت پذیرد و همه موانع در این مسیر در سطح استان تهران در کمترین زمان ممکن مرتفع شود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 13 آذر 1402
  • ساعت 09
  • توسط آقای ارشاد سرابی /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 1
Aa