راهپیمائی روز قدس با حضور مسئولین و مردم در منطقه خیرآباد شهرستان ورامین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان ورامین، معصومه رضایی بخشدار مرکزی، در راهپیمایی روز جهانی قدس که طبق روال هر سال در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (۸ فروردین) در خیرآباد ورامین برگزار شد، حضور یافت.
این مراسم با همراهی حجتالاسلام والمسلمین داود محمدیاری امام جمعه خیرآباد، جمعی از دهیاران بخش مرکزی ورامین، مسئولین امنیتی و انتظامی و همچنین مردم انقلابی منطقه برگزار شد .
شرکتکنندگان در این راهپیمایی با در دست داشتن پرچمهای فلسطین و پلاکاردهای حاوی شعارهای ضدصهیونیستی، حمایت خود را از آرمانهای جبهه مقاومت، مردم مظلوم فلسطین و قدس شریف اعلام کردند.
مسیر راهپیمایی در خیرآباد از ابتدای خیابان شهید زواره به سمت امامزاده طاهر و مطهر (ع) بود . بخشدار مرکزی ورامین در حاشیه این مراسم با تأکید بر اهمیت وحدت اسلامی و حمایت از مقاومت فلسطین، روز قدس را نماد زندهای از پیوند امت اسلامی در برابر ظلم و تجاوز دانست.
وی همچنین از حضور گسترده مردم و مسئولان در این راهپیمایی تقدیر کرد.