شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 15 فروردين 1404
کد 6709

احداث دو زیرگذر کلیدی در بخش مرکزی ورامین

رضایی: ایمن‌سازی جاده‌ها و زیرگذرها اولویت بخشداری مرکزی ورامین است

معصومه رضایی بخشدار مرکزی شهرستان ورامین در حاشیه سفر یک روزه فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی به جنوب شرق استان تهران، در جمع خبرنگاران حاضر شد و به ارائه توضیحاتی درباره وضعیت راه ها و پروژه های عمرانی بخش مرکزی ورامین پرداخت.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان ورامین، معصومه رضایی بخشدار مرکزی، در حاشیه بازدید روز سه شنبه وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی شهرستان ورامین، با خبرنگاران گفتگو کرد و از برنامه‌ریزی‌های مدون برای ترمیم و تعریض جاده‌های روستایی و ایمن‌سازی زیرگذرهای روستایی خبر داد.
وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته بر اساس نیاز و مطالبه اهالی روستاها، گفت: در بخش مرکزی ورامین، ۱۵ روستا وجود دارد که از گذشته دارای راه‌های بین روستایی بوده‌اند. با اینکه این مسیرها بارها ترمیم و آسفالت‌ریزی شده‌اند، اما افزایش جمعیت شهری و روستایی و همچنین رشد ترددها، تاثیر منفی بر کیفیت آسفالت دارد.
رضایی افزود: ایمن‌سازی جاده‌ها مستلزم برنامه‌ریزی منظم و مداوم برای رصد و پایش وضعیت آن‌هاست. برای من، ساماندهی این راه‌ها که عمدتاً مورد استفاده اهالی محلی است، اهمیت ویژه‌ای دارد.
او در ادامه بیان کرد: اگر این مسیرها استاندارد و ایمن شوند، می‌توانند به کاهش بار ترافیکی شهری کمک کنند. از جمله اولویت‌ها پس از آسفالت‌ریزی، روشنایی، نصب علائم راهنمایی، و تعریض جاده‌ها هستند. به علاوه، زیرساخت‌های جاده‌های بین روستایی نیازمند ترمیم و تعریض است که با توجه به حجم ترددها، این نیاز بیشتر از پیش احساس می‌شود.
وی از احداث زیرگذر روستای جعفرآباد اخوان خبر داد و اظهار داشت: زیرگذر روستای جعفرآباد اخوان در حال احداث توسط راهداری است و تاکنون عملیات گودبرداری انجام شده است. اگرچه برای تکمیل پروژه زمان بیشتری نیاز است، اما این زیرگذر می‌تواند دسترسی ایمن و راحتی برای اهالی چندین روستای متصل به هم فراهم کند و به آن‌ها امکان دسترسی آسان‌تر به شهر را بدهد.
رضایی همچنین با اشاره به تأمین اعتبار برای این پروژه در بخش تملک دارایی‌ها، گفت: خوشبختانه اعتبار لازم برای این پروژه در نظر گرفته شده است و درخواست ما از مسئولان این است که تخصیص این اعتبار هر چه سریع‌تر انجام شود تا پروژه به سرعت اجرایی شود.
وی به پروژه احداث زیرگذر ایمن در روستای موسی‌آباد کاشانی اشاره کرد و اظهار داشت: زیرگذر موسی‌آباد کاشانی، که یکی از روستاهای الحاقی به بافت شهری است، به دلیل ناایمنی فعلی نیازمند بازسازی و ایمن‌سازی است. طبق توافقات بین شهرداری ورامین و راه‌آهن، قرار است در راستای ساخت کمربندی جنوبی شهر ورامین، این زیرگذر به یک زیرگذر ایمن تبدیل شود و پس از تکمیل آن، زیرگذر فعلی به یک راه عابر تبدیل خواهد شد.
رضایی در ادامه به برنامه‌ریزی‌های بخشداری برای اجرای پروژه‌های عمرانی در بخش مرکزی ورامین اشاره کرد و افزود: امیدواریم با همکاری مسئولان شهرستان، استان و به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی، بتوانیم چهار پروژه مهم و چندین پروژه کوچک دیگر که در راستای ارتقا ایمنی روستاهای بخش مرکزی ورامین هستند، تا پایان سال به بهره‌برداری رسانده و به سرانجام برسانیم.


 
  • نوشته شده
  • در جمعه 15 فروردين 1404
  • ساعت 12
  • توسط احسان تاجیک /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 4
Aa