در آستانه سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد، بخشداران مرکزی ورامین و پاکدشت با حضور در گلزار شهدای روستای جعفرآباد اخوان، به مقام شامخ شهدا بهویژه شهید حسن خانی ادای احترام کردند.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان ورامین، صبح امروز (سهشنبه ۱۳ خرداد)، معصومه رضایی، بخشدار مرکزی شهرستان ورامین، به همراه شهناز اسدینیا، بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت، با حضور در گلزار شهدای روستای جعفرآباد اخوان در بخش مرکزی شهرستان ورامین به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
این آیین معنوی با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، بهویژه شهید حسن خانی از شهدای مظلوم قیام تاریخی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ برگزار شد. مسئولان حاضر با نثار گل و قرائت فاتحه، ضمن تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل و شهدا، بر استمرار مسیر عزتآفرین آنان تأکید کردند.
در حاشیه این مراسم، رضایی با اشاره به نقش مؤثر مردم ورامین در شکلگیری نهضت اسلامی گفت: قیام ۱۵ خرداد نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت ایران بود و روستائی همچون جعفرآباد اخوان، با تقدیم شهیدی چون شهید حسن خانی، سهمی پرافتخار در این مسیر ایفا کرده است.
اسدینیا نیز با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جوان افزود: گلزار شهدا، تجلیگاه عظمت مردانی است که با نثار جان خویش، چراغ راه ملت ایران شدند.