جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 18 تير 1404
کد 6757

در ادامه روند بازدید از ادارات صورت پذیرفت

تأکید فرماندار ورامین برای ارتقای بهتر خدمات شهری در جوادآباد

فرماندار ویژه ورامین با حضور در شهرداری جوادآباد، خواستار هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و ارتقای کیفیت خدمات شهری برای رضایت مردم و توسعه متوازن منطقه شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین، صبح چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴، حسین عباسی فرماندار ویژه ورامین در ادامه بازدیدهای دوره‌ای خود از دستگاه‌های خدمات‌رسان شهرستان، با حضور در شهرداری جوادآباد از بخش‌های مختلف این نهاد بازدید و در جریان جزئیات فعالیت‌های عمرانی و اجرایی قرار گرفت. عباسی ضمن بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در بخش جوادآباد، بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها برای تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی و برنامه‌ریزی دقیق شهرداری جهت تحقق توسعه متوازن منطقه تأکید کرد.

وی ضمن قدردانی از کوشش مستمر کارکنان شهرداری جوادآباد، رعایت اصول فنی و شهرسازی، نظارت جدی بر ساخت‌وسازها و ارتقای مستمر کیفیت خدمات عمومی را از اولویت‌های مدیریت شهری دانست و همچنین دستوراتی برای بهبود روند اجرایی پروژه‌ها صادر کرد. فرماندار ورامین با تأکید ویژه بر عدالت‌محوری در توزیع خدمات افزود: توجه به مناطق کم‌برخوردار و افزایش رضایتمندی شهروندان، باید همواره در رأس برنامه‌های مدیریت شهری و سایر دستگاه‌ها قرار گیرد.

 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 18 تير 1404
  • ساعت 13
  • توسط احسان تاجیک /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 3
Aa