جمعه 14 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 12 شهريور 1404
کد 6773

به همت بخشداری مرکزی شهرستان ورامین برگزار شد

استقبال گرم مردم از مراسم بزرگداشت هفته دولت در بخش مرکزی ورامین

مراسم بزرگداشت هفته دولت شامگاه سه‌شنبه (۴ شهریورماه) به همت بخشداری مرکزی ورامین در مسجدالنبی(ص) روستای ریحان‌آباد برگزار شد؛ آیینی که با حضور امام جمعه، فرماندار ویژه، بخشدار مرکزی، مسئولان محلی و مردم، به محفل ارتباط مستقیم مردم و مسئولان بدل شد.

به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان ورامین، آئین بزرگداشت هفته دولت در بخش مرکزی شهرستان ورامین شب گذشته در مسجدالنبی(ص) روستای ریحان‌آباد و با حضور پرشور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

مراسم با اقامه نماز جماعت به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین داوود محمدیاری، امام جمعه خیرآباد آغاز شد. در ادامه، معصومه رضایی، بخشدار مرکزی شهرستان ورامین، ضمن تبریک هفته دولت و خوشامدگویی به حاضرین، گزارشی از اهم عملکرد بخشداری در سال جاری ارائه کرد و اظهار داشت: بخشداری مرکزی همواره تلاش کرده است با همراهی و همدلی مردم و مسئولان، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه روستاها و خدمت‌رسانی به شهروندان بردارد.

رضایی خاطرنشان ساخت: روستاهای بخش مرکزی ظرفیت های بسیار بالایی دارند که ما دهیاری ها را موظف به شناسایی و معرفی آنها کرده ایم و امیدواریم تا بتوانیم با بهره گیری از کمک های بخش خصوصی و خیرین اقدامات خوبی را به ثمر برسانیم.

سپس حجت‌الاسلام و المسلمین داوود محمدیاری با تبریک هفته دولت به جایگاه والای خدمتگزاری در نظام اسلامی اشاره و تصریح کرد: امروز افتخار مسئولان ما، افتخار خدمت به مردم است نه تکیه بر مسئولیت. هرچه بار مسئولیت سنگین‌تر باشد، جایگاه آن مسئول نیز نزد خداوند و معصومین والاتر است.

در ادامه، حسین عباسی، فرماندار ویژه شهرستان ورامین، روز کارمند و هفته دولت را تبریک گفت و بر ضرورت خدمت بی‌منت به مردم تأکید کرد و افزود: ارتباط مستقیم با شهروندان بهترین راه برای شناسایی و رفع مشکلات است و باید این مسیر در همه ادارات نهادینه شود.

در بخش پایانی این برنامه، فرماندار و رؤسای ادارات شهرستان به پرسش‌ها، درخواست‌ها و انتقادات مردم، به صورت بی‌واسطه پاسخ دادند.

در حاشیه این نشست صمیمی که با استقبال گسترده حضار همراه شد و فرصت مناسبی برای تقویت همدلی و همگرایی مسئولان و مردم را در هفته دولت فراهم آورد، میز خدمت بیمه روستایی و ارائه سیم کارت رایگان نیز برای علاقه مندان فرآهم بود.
 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 12 شهريور 1404
  • ساعت 06
  • توسط احسان تاجیک /ادمین فرمانداری ورامین
  • تعداد بازدید 11
Aa